Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

În cazul în care nu știați PSD se află la guvernare cu PNL. Gazul românesc la străini, prețuri duble, inflație, sărăcie

Românii au avut tot timpul dubii cu privire la cine conduce mai prost România: oare PSD, oare PNL? Cu cine conduceau cele două partide România era clar: cu UDMR și minoritățile și aproape tot timpul prin rotație, aproape niciodată împreună.

Democrația și pluripartidismul erau mimate prin rotația celor două partide la conducerea țării, se fura prin rotație, când membrii unui partid, când ceilalți.

De multe ori un politician îl vedeai ba la PSD, ba la PNL, nici nu mai știai dacă este de stânga sau de drepta. În realitate au fost aceeași care se plimbau între partide în funcție de cine era la guvernare.

Astăzi însă PSD se află cu PNL la guvernare și este mai rău decât oricând. Se pare că în cazul partidelor politice este ca și la forțe: când le suprapui și merg în aceeași direcție efectul este unul cumulat, adică se adună.

Acum răul s-a adunat.

România are parte de inflație mare, prețurile aproape s-au dublat, viața a devenit aproape imposibil de trăit.

Zilele trecut un nou act de trădare națională s-a comis. După ce au dat petrolul și pădurile la austrieci acum a venit rândul gazului românesc din Marea Neagră.

Noi nu mai suntem stăpânii acestei țări, alții sunt. Noi am devenit simpli locuitori, cei care am mai rămas.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.