GAZETARII

Incredibil, Florin Roman PNL a încălcat grav legea: a vrut să conducă ilegal plenul parlamentului

George Simion a declarat la sfârșitul zilei de astăzi că va pregăti o plângere penală împotriva deputatului PNL Florin Roman. Acesta din urmă a încercat prin forță fizică și psihică să conducă ședința de plen de astăzi, în ciuda faptului că din punct de vedere legal Anca Dragu trebuia să facă acest lucru.

Anca Dragu este președintele Senatului României. Aceasta ar fi trebuit să conducă ședința de plen dar Florin Roman, fără nici o calitate oficială, a ocupat locul lăsat vacant de Ludovic Orban.

Însă legea este clară, Anca Dragu, președintele senatului, ar fi trebuit să conducă ședința.

Chestorul parlamentului a fost nevoit să intervină și să îl îndepărteze pe Florin Roman de pe scaun, dar acesta se ținea strâns cu mâinile de microfon.

În cele din urmă ordinea firească a fost restabilită însă Florin Roman și-a asumat calități oficiale pe care nu le deține și această faptă este una penală gravă.

Disperare mare în PNL după ce s-a depus o moțiune de cenzură împotriva lui Florin Cîțu. AUR-ul lui George Simion a făcut acest pas, apoi USR l-a susținut.

Florin Cîțu nu mai are practic nici o șansă să conducă guvernul României, însă de ține cu dinții de putere și cu ajutorul colegilor săi parlamentari. Ei încalcă legea și încearcă prin tot felul de tertipuri legale și ilegale să blocheze votul din parlament.

În spatele lui Florin Cîțu se află acum un grup de interese care încalcă legea, inclusiv în ceea ce privește conducerea propriului partid.

Sigur că Florin Cîțu cel mai probabil va obține un mandat de președinte al PNL, însă acesta nu este un mandat legitim și nu face decât să coboare încrederea românilor în propriul partid. Florin Cîțu nu mai este dorit de români, însă este dori de partid, ceea ce este foarte grav pentru colegii săi.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.