Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

Iohannis insistă ca Moldova să NU se unească cu România: să facem integrarea europeană

În martie, România era singurul stat care făcea lobby pentru ca Republica Moldova să obțină statutul de țară candidată la aderarea la UE.

Ucraina era favorizată de toate țările membre și de liderii europeni cu influență, dar România a reușit să facă un efort diplomatic și politic susținut și „să mobilizeze pe toată lumea”, după cum susțin surse oficiale de la București. 

Dar România are un alt proiect de țară, România trebuie să aducă Basarabia acasă. Dincolo de Prut se află aproape 4 milioane de români care trebuie să fie salvați de clasa politică de la Chișinău.

Sigur, că este cum nepotrivit să vorbim despre acest lucru , mai ales atunci când noi ne întrebăm: dar de clasa politică de la București cine ne salvează?

Sigur că integrarea europeană este o utopie, nici nu se va petrece vreodată. Toată lumea știe acest lucru , mai ales deoarece dincolo de Nistru se află trupe ruse de ocupație. Moldova are o problemă gravă cu un conflict înghețat pe propriul teritoriu, iar Europa nu acceptă conflicte înghețate.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.