GAZETARII

Iohannis l-a masacrat pe Cîțu. „Liberalul” a demisionat și va primi o sinecură la stat. Vine Ciucă

Președintele României , Klaus Iohannis, nu este un președinte jucător ci combinator. Dacă Traian Băsescu avea onoarea de mafiot și avea grijă de ai săi, Klaus Iohannis îi mazilește pe toți cei care ar putea deține puțină putere sub el.

Florin Cîțu a ajuns președinte la PNL deoarece Ludovic Orban nu a fost o slugă perfectă.

Înlocuirea lui Orban cu Cîțu a fost pusă la punct de laboratoarele de la Cotroceni. Ce nu au putut soluționa amenințările cu dosare penale a reușit mituirea cu funcții publice.

Dar Florin Cîțu se dovedește un simplu pion și nu adevăratul păpușar din PNL. Alungarea sa din funcția de premier se datorează total lui Klaus Iohannis. Florin Cîțu a fost suficient de prost ca să asculte de rău-sfătuitori și să scoată USR de la guvernare. Aici i-a venit lui sfârșitul, restul sunt numai detalii.

Unii se joacă cu mintea celor din PNL, oare cine?

Klaus Iohannis face jocurile din interiorul PNL cu un singur scop: partidul să rămână sub actualul control.

Florin Cîțu a fost puternic atacat de presa supusă sistemului în aceste zile, apoi i s-a făcut o ofertă generoasă: demisionezi tu, fără scandal, și vezi o funcție publică importantă.

Se vorbește despre un loc cald la BNR pentru Florin Cîțu sau în conducerea CEC Bank. Acolo veniturile lunare sunt de câteva mii de euro.

Așa se plătește slugărnicia în partide. Dacă ești incompetent, dar obedient și supus atunci vei primi funcții cât mai mari.

Pleacă Cîțu vine plagiatorul Ciucă

Nicolae Ciucă este un general plagiator, adică un hoț. Plagiatul este furt intelectual, adică iei de la alții și spui că îți aparține.

Fostul general dispune și de pensie specială, pe lângă indemnizația de parlamentar și cea de premier. Acesta pleacă lunar acasă cu venituri de la stat de aproximativ 10.000 de euro. Nimeni în lumea civilizată nu câștigă de la stat de 35 de ori peste pensia minimă.

Nicolae Ciucă va fi președinte la PNL dar pentru scurt timp, Iohannis încă mai caută sluga perfectă.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.