ȘTIRI

Jugul pe români – Alfred Simonis(PSD) susține că nu ar fi o tragedie ca microîntreprinderile să plătească mai mult

Președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis (PSD), a declarat că nu crede că ar fi o tragedie ca microîntreprinderile să plătească impozite mai mari. 

Iată ce a spus acesta: „Sunt absolut convins că TVA nu va crește din septembrie. Faptul că se discută ajustări pe aici, pe colo, nu e nicio tragedie. Familia mea are microîntreprinderi. Nu cred că ar fi o tragedie să plătească mai mult”

Simonis a mai afirmat că „nu poate mediul de afaceri să facă politica statului”, dar că sunt discuții ale premierului cu mediul de afaceri, cu ONG-urile și vor urma și cu sindicatele și „cu siguranță în final se va lua cea mai bună decizie”.

Întrebat dacă poate promite că nu vor crește taxele din septembrie, acesta a replicat: „Nu pot să fac eu această promisiune, pentru că nu sunt ministrul Finanțelor”.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.