ȘTIRI

Kelemen Hunor vrea la putere: „Ne-a trecut supărarea”

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, cataloghează scoaterea de la guvernare a formaţiunii pe care o conduce drept „lăcomie şi eroare strategică”. El afirmă însă că „a trecut supărarea” în urma a ceea ce s-a întâmplat atunci când UDMR a pierdut portofoliile ministeriale şi nu exclude o nouă coaliţie cu PSD şi PNL după alegerile de anul viitor.

Întrebat dacă, în opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis a fost cel care a susţinut scoaterea UDMR de la guvernare, Kelemen Hunor a răspuns: „Am mai răspuns la această întrebare: lăcomie şi eroare strategică”.

Iată ce a mai spus Kelemen Hunor:

„Sunt convins că decizia au luat în trei, nu au luat separat, dar lăcomia combinată cu… «merge şi fără ei, hai să dăm afară, să luăm ministerele»… eroare strategică. Dar gata, am depăşit momentul! În politică nu poţi să fii permanent supărat”

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.