Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
ȘTIRI

Klaus Iohannis, atacat virulent de Victor Ponta: ‘Ce câștigă România dacă își găsește job la Bruxelles? Oamenii care l-au votat și-ar trage niște palme’

Klaus Iohannis continuă să facă boacăne pe bandă rulantă din calitatea de președinte al României, susține Victor Ponta. Victor Ponta se întreabă dacă montarea lui Klaus Iohannis pe o funcție de la NATO sau UE ar folosi României, ori doar fostului profesor de fizică, respectiv unor entități străine.

În plus, fostul candidat la prezidențiale din partea PSD a transmis un mesaj fanilor lui Klaus Iohannis, care acum își varsă nervii pe oficialul de la Cotroceni.

„Domnul Iohannis mai este președintele României sau se pregătește pentru noul job (n.r. – la NATO sau în cadrul UE)? El a venit de la Sibiu pentru jobul de președinte, pentru că era mai bun acolo. Se plictisea la Sibiu. Acum pleacă la Bruxelles, salariu mai bun. Dar problema e ce primim noi din toată treaba asta. Mi se pare că România nu câștigă nimic din noul serviciu al lui Iohannis. Sunt oameni care l-au votat pe Iohannis, care se uită în oglindă și și-ar trage niște palme. Le spun să nu sufere! Data viitoare poate că vor alege mai bine.

(…) Pentru oamenii obișnuiți e un avantaj pentru că pleacă Iohannis la Bruxelles? (…)”, a declarat Victor Ponta, pentru România TV.

În plus, Victor Ponta a analizat și achiziția de avioane vechi, F-16, care beneficiază de susținerea lui Klaus Iohannis.

„Eu am semnat achiziționarea de 12 avioane F-16. Dar atunci era creștere economică. Acum am văzut că se cumpără avioane F-16 mai vechi de 40 de ani. Dar s-au mărit taxele și impozitele. Oamenii trebuiau consultați. Dacă e să luăm, hai să le luam pe alea mai noi, nu pe alea care nu mai zboară”, a mai punctat Ponta, pentru RTV, duminică seara.