ȘTIRI

Klaus Iohannis, atacat virulent de Victor Ponta: ‘Ce câștigă România dacă își găsește job la Bruxelles? Oamenii care l-au votat și-ar trage niște palme’

Klaus Iohannis continuă să facă boacăne pe bandă rulantă din calitatea de președinte al României, susține Victor Ponta. Victor Ponta se întreabă dacă montarea lui Klaus Iohannis pe o funcție de la NATO sau UE ar folosi României, ori doar fostului profesor de fizică, respectiv unor entități străine.

În plus, fostul candidat la prezidențiale din partea PSD a transmis un mesaj fanilor lui Klaus Iohannis, care acum își varsă nervii pe oficialul de la Cotroceni.

„Domnul Iohannis mai este președintele României sau se pregătește pentru noul job (n.r. – la NATO sau în cadrul UE)? El a venit de la Sibiu pentru jobul de președinte, pentru că era mai bun acolo. Se plictisea la Sibiu. Acum pleacă la Bruxelles, salariu mai bun. Dar problema e ce primim noi din toată treaba asta. Mi se pare că România nu câștigă nimic din noul serviciu al lui Iohannis. Sunt oameni care l-au votat pe Iohannis, care se uită în oglindă și și-ar trage niște palme. Le spun să nu sufere! Data viitoare poate că vor alege mai bine.

(…) Pentru oamenii obișnuiți e un avantaj pentru că pleacă Iohannis la Bruxelles? (…)”, a declarat Victor Ponta, pentru România TV.

În plus, Victor Ponta a analizat și achiziția de avioane vechi, F-16, care beneficiază de susținerea lui Klaus Iohannis.

„Eu am semnat achiziționarea de 12 avioane F-16. Dar atunci era creștere economică. Acum am văzut că se cumpără avioane F-16 mai vechi de 40 de ani. Dar s-au mărit taxele și impozitele. Oamenii trebuiau consultați. Dacă e să luăm, hai să le luam pe alea mai noi, nu pe alea care nu mai zboară”, a mai punctat Ponta, pentru RTV, duminică seara.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.