You are currently viewing Klaus Iohannis, încadrat de apropiați ai vechii securității, chiar după ce ne-a asigurat că nu se dorește restaurația securității

Klaus Iohannis, încadrat de apropiați ai vechii securității, chiar după ce ne-a asigurat că nu se dorește restaurația securității

  • Post author:
  • Post published:iunie 9, 2022
  • Post category:GAZETARII

Klaus Iohannis a participat joi, 9 iunie, la deschiderea Forumului educației financiare, organizat la Academia de Studii Economice din București – evenimentul își propune sa fie, an de an, un reper în promovarea programelor de educație financiară și un catalizator al inițiativelor în acest domeniu.

Presa mainstream a trecut peste un aspect cât se poate de important și scandalos în același timp, în contextul în care Klaus Iohannis dădea asigurări cu doar două zile înainte că „nimeni nu dorește RESTAURAREA securității”, ca urmare a reacțiilor apărute cu privire la noile legi ale siguranței.

Iohannis a fost surprins în fotografii alături de Mugur Isarescu, turnator al Securitatii Manole (dreapta ) și de Nicu Marcu (stânga) de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), apropiat al Securității de dinainte de ’89.

„Mi-ar fi fost rușine în locul lui Klaus Iohannis să fiu încadrat de cei doi. Probabil ca asta este cea mai reprezentativă imagine a mesajului lui Iohannis cum că nu se dorește RESTAURAȚIA fostei securități prin noile legi ale ,siguranței”, scrie jurnalistul Radu Soviani pe blogul său.

Distribuiți articolul!