GAZETARII

Klaus Iohannis, încadrat de apropiați ai vechii securității, chiar după ce ne-a asigurat că nu se dorește restaurația securității

Klaus Iohannis a participat joi, 9 iunie, la deschiderea Forumului educației financiare, organizat la Academia de Studii Economice din București – evenimentul își propune sa fie, an de an, un reper în promovarea programelor de educație financiară și un catalizator al inițiativelor în acest domeniu.

Presa mainstream a trecut peste un aspect cât se poate de important și scandalos în același timp, în contextul în care Klaus Iohannis dădea asigurări cu doar două zile înainte că „nimeni nu dorește RESTAURAREA securității”, ca urmare a reacțiilor apărute cu privire la noile legi ale siguranței.

Iohannis a fost surprins în fotografii alături de Mugur Isarescu, turnator al Securitatii Manole (dreapta ) și de Nicu Marcu (stânga) de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), apropiat al Securității de dinainte de ’89.

„Mi-ar fi fost rușine în locul lui Klaus Iohannis să fiu încadrat de cei doi. Probabil ca asta este cea mai reprezentativă imagine a mesajului lui Iohannis cum că nu se dorește RESTAURAȚIA fostei securități prin noile legi ale ,siguranței”, scrie jurnalistul Radu Soviani pe blogul său.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.