Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
ȘTIRI

Limba română, opțională pentru Ministrul Sportului – A prezentat Strategia Națională pentru Sport în limba maghiară

Ministrul Eduard Novak a lansat un turneu național de de prezentare a Strategiei Naționale pentru Sport. Ambele clipuri postate pe contul oficial de Facebook au fost în limba maghiară, cu subtitrare în limba română.

Strategia națională pentru Sport, un document elaborat de Ministerul Sportului împreună cu reprezentanți ai Universității Babeș-Bolyai, a fost promovat intens în ultimele săptămâni. Au existat întâlniri în multe dintre județele țării, între Eduard Novak și factorii locali de decizie. 

Strategia Națională pentru sport, promovată în limba maghiară

Ministrul a promovat campania prin intermediul a două clipuri postate pe contul personal de Facebook. În ambele vorbește în limba maghiară, cu subtitrare a textului în limba română.

Primul, postat pe 20 octombrie, este o prezentare în cadrul emisiunii „Pe scurt București”.

Al doilea, încărcat pe 28 octombrie, este de la o ședință a sucursalei UDMR Cluj-Napoca.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.