Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

Marcel Ciolacu a predat PSD către Florin Cîțu. Să spună ce i s-a promis

Marcel Ciolacu a făcut astăzi din nou blat cu Florin Cîțu, Klaus Iohannis și PNL.

În cadrul birourilor reunite ale conducerii celor două camere PSD a blocat votul pentru moțiunea de cenzură.

Motivațiile folosite nu are rost să le reproducem aici deoarece reprezintă doar o simplă gargară. Românii nu îl mai cred pe Ciolacu, Tudose, Firea sau Grindeanu. Toți sunt niște mincinoși.

Românii s-au prins că PSD în realitate sprijină PNL și este de așteptat ca să avem un guvern minoritar susținut din umbră de către social-democrați.

Blatul dintre conducerea PSD și Florin Cîțu este unul evident. Cine știe ce noi sinecuri se oferă lui Marcel Ciolacu și către cei apropiați lui.

România are mulți bani și funcții publice și ele trebuie să fie împărțite.

AUR, prin vocea lui George Simion, acuză PNL că a căutat parlamentari care să trădeze și să își retragă semnătura de pe moțiunea de cenzură. S-au promis bani și funcții, însă trădarea nu a venit. Parlamentarii AUR s-au ținut bine pe poziție și au reconfirmat astăzi că moțiunea este valabilă.

Se anunță vremuri grele pentru cei care devalizează România, se pare că vremurile când toți erau înțeleși au trecut. Acum AUR face o opoziție reală și patriotică, așa cum nu a mai văzut țara de vreo 30 de ani.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.