ȘTIRI

Marcel Ciolacu confirmă că răspunsul la ascensiunea AUR este fuziunea dintre PSD și PNL

În presă a apărut informația că PNL și PSD își vor uni forțele într-un Bloc Democratic pentru a învinge împreună AUR la europarlamentare. Marcel Ciolacu confirmă că au existat discuții pe acest subiect.

Lucian Bode, a declarat că PNL nu exclude nicio variantă de alianţă sau candidatură pentru anul viitor.Iată ce a declarat Bode: „Dacă românii îşi vor dori ca să avem în continuare o alianţă la guvernare PNL-PSD, care să conducă România pentru următorii patru ani, aşa vom face. Dacă nu, avem fiecare drumul nostrum.”

Secretarul general al PNL a mai spus reporterilor de la Parlament că partidul își va desemna candidații până la sfârșitul lunii noiembrie, “momentan ne aflăm în plin proces de sondare a opiniei publice.”

Despre afirmaţia preşedintelui PSD Marcel Ciolacu că există discuţii pe tema unei candidaturi comune PSD-PNL la alegeri, Lucian Bode a afirmat ”că nu există discuţii punctuale, strict pe acest subiect.”

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.