ȘTIRI

Marcel Ciolacu: liberalii s-au ascuns pe la Sinaia

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că liberalii s-au ”ascuns pe la Sinaia”, iar acolo au fixat țintele de atac politic: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila și șeful ANRE. Cioacu a explicat că nu-l deranjează aceste strategii politice, despre care a aflat pe surse, dar așteaptă din partea premierului Nicolae Ciucă să vină cu propunerile de remaniere ale miniștrilor.

”Nu am vrut să vin aici cu un joc politic. Înțeleg că colegii noștri de coaliție fac niște ședințe pe la Sinaia, unde hotărăsc să vină cu atacuri la șeful ANRE, la Ciolacu, Grindeanu și Rafila. Eu înțeleg că politica este mai mult decât un sport alb (…) Nu sunt un fan al celor de la ANRE, ba din contră, dar fostul premier Florin Cîțu și ministrul Energiei au fost avertizați și au ignorat.

Marea guvernare de dreapta a făcut o tâmpenie care ne-a adus aici, o tâmpenie care a creat noi șmecheri în energie și au produs pagube de 200 de miliarde de lei la bugetul de stat.

În acest moment, în această coaliție am depășit 3% bani întorși la bugetul de stat.

Am văzut că domnul Cîțu, domnul Orban acum sunt mari specialiști pe la TV, pe Instagram, dar noi plătim acum împrumuturile lor.”, scrie Marcel Ciolacu.

Ciolacu a pus presiune pe Nicolae Ciucă și i-a cerut să vină cu propunerile de remaniere a miniștrilor.

”V-am spus cam ce aud și eu pe surse. Nici nu mă deranjează măcar. Coaliția nu se rupe, ea va funcționa, dar vor exista și remanieri. Dacă eram premier, eu, Marcel Ciolacu colegii mei îmi săreau în cap să fac niște remanieri, dar în acest moment primul ministru nu a venit cu nicio propunere.

Nu cred că este cazul să remanieze fără să anunțe. Nu cred că domnul prim-ministru Ciucă va face vreodată o remaniere fără să mă anunțe.

În ceea ce privește miniștrii PSD, întotdeauna este loc de mai bine. Este posibil ca și un ministru PSD să fie remaniat, dar nu este o tragedie. Vom vedea când va veni primul ministru cu o propunere de remaniere.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.