ȘTIRI

Marcel Ciolacu: „Mă bucur că justiția funcționează”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că este bucuros că, în timpul mandatului său de şef al Executivului, justiţia funcţionează foarte bine, el făcând referire la cazul Coldea, Dumbravă, Trăilă şi Tocaci care sunt acuzaţi de trafic de influenţă.

Ciolacu a spus că este mândru că PSD s-a detaşat de fenomenul penalilor şi a subliniat că USR a devenit ”partidul principal al penalilor”.

Iată ce a spus acesta: ”Mă bucur că, în perioada mea de prim-ministru, justiţia funcţionează şi chiar constatăm o oarecare normalitate. Nu mai vedem girofarele de la timpul nopţii, luaţi oamenii noaptea, când pot fi chemaţi la prânz, omeneşte, nu se ţine cont de culoare politică”

Ciolacu a ţinut să sublinieze că USR este partidul penalilor acum, în timp ce PSD s-a îndepărtat de acest fenomen. ”Toţi spun că e o implicare politică. Nu prea înţeleg cum ar putea politicul să se mai implice în actul de justiţie, după toate măsurile luate şi, cu adevărat, sunt mândru că PSD s-a detaşat total de acest fenomen şi că partidul principal al penalilor a devenit USR”

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, fostul şef al Direcţiei juridice a SRI, generalul Dumitru Dumbravă, avocatul Doru Trăilă şi omul de afaceri Dan Tocaci sunt acuzaţi de trafic de influenţă, în dosarul în care au avut loc audieri începând de joi.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.