ȘTIRI

Marcel Ciolacu, promisiune penibilă: „E posibil să venim cu o lege a pensiilor până la sfârşitul anului”

Premierul Marcel Ciolacu revine cu promisiunea favorită a guvernanților. Acesta a declarat că este posibil ca Guvernul să vină până la sfârşitul anului cu o lege a pensiilor, menţionând că „pensiile mici vor creşte cu certitudine”.

Iată ce a declarat acesta: „În primul rând, solicitarea Comisiei (Europene) este de a închide cât mai mult din inechităţile din interiorul Legii pensiilor. Niciodată Comisia nu ne-a cerut să mărim pensiile celor care au la pensie mai mult decât au avut în activitate”

El a spus că „pensiile mici vor creşte cu certitudine”.

„Va exista totuşi o abordare diferenţiată, în funcţie de venit. Este normal să se întâmple acest lucru. Nu i se ia nimănui niciun drept. Este normal să ne învăţăm lecţia când s-au tăiat pensiile şi salariile în România, să venim cu altă abordare„, a adăugat premierul

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.