Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
ȘTIRI

Marcel Ciolacu se teme de fostul lider PSD – Socialiștii au votat o propunere ca Dragnea să nu mai poată candida niciodată la parlamentare

Persoanele care au suferit condamnari penale definitive nu pot candida la alegerile parlamentare, daca nu a intervenit o reabilitare, amnistie sau dezincriminarea faptei, prevede o propunere legislativa adoptata marti de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Comisia juridica este condusa de Laura Vicol (PSD), o apropiata a lui Marcel Ciolacu.

Deputatii din Comisia juridica au votat astfel, cu o abtinere, pentru raport de adoptare in cazul propunerii legislative pentru modificarea si completarea Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente.

Proiectul de lege modifica articolul 52, alineatul 14 din Legea nr. 208/2015 in sensul stabilirii interdictiei de a candida la alegerile parlamentare pentru persoanele care pana la data candidaturii au suferit condamnari penale definitive, a precizat presedintele Comisiei juridice, Laura Vicol.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.