GAZETARII

Marius Lulea: AUR nu va face alianță cu PNL sau PSD, însă avem nevoie de sprijinul românilor

Marius Lulea, vicepreședintele AUR, a reiterat faptul că Alianța pentru Unirea Românilor nu va ceda și nu va face alianță cu partidele sistemului în 2024. Însă pentru a putea schimba modul în care se face politică, este nevoie de implicarea tuturor românilor, care prin intermediul votului, își pot arăta susținerea față de singurul partid format din patrioți.

„Eu nu sunt de acord ca în 2024 să facem alianță cu PSD sau PNL și va trebui să obținem de la români voturile necesare pentru a putea asigura singuri majoritatea parlamentară. De asemenea, candidatul AUR la prezidențiale trebuie și va avea succes în fața ofertei sistemului”, a scris Lulea la pagina sa de socializare.

El a arătat că partidele care au fost până acum la guvernare și-au dat măsura incompetenței.

Aceste partide sunt toxice pentru România și orice compromis înseamnă să înșelam speranțele românilor. Ele au infestat statul român și uzurpează munca specialiștilor adevărați din aparatul public. Acolo sunt profesorii, sunt medicii și specialiștii adevărați, dar cu șefi impuși politic resursa publică este deturnată”, a mai spus vicepreședintele AUR.

Voi ce părere aveți?

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.