ȘTIRI

Marius Lulea, val de reacții: „Vom reduce cu două treimi numărul de instituții, nu ne este frică să o spunem”

Marius Lulea, prim-vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a provocat un val de reacții cu recenta sa declarație, promițând o reducere drastică, cu două treimi, a numărului de instituții publice, o măsură radicală menită să eficientizeze administrația și să reducă cheltuielile bugetare.

Această promisiune vine în contrast puternic cu abordarea PSD, condus de Marcel Ciolacu, și a premierului Nicolae Ciucă, care, în ciuda promisiunilor repetate de reformă și eficientizare, nu au făcut nimic pentru a aduce schimbări semnificative în structura inflatată a statului.

Actuala guvernare arată o lipsă de voință politică și de perpetuarea unui sistem birocratic ineficient, care sufocă inițiativa privată și îngreunează dezvoltarea economică. Declarația lui Lulea pune astfel presiune pe liderii PSD și pe Ciucă, provocându-i să treacă de la promisiuni la acțiuni concrete, într-un moment în care nemulțumirea publică față de performanța guvernamentală este în creștere.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.