GAZETARII

Marius Lulea(AUR): ce vedem noi nu este seceta ci dezastrul guvernărilor PSD și PNL

Aflat într-o campanie de informare în Moldova, Marius Lulea, antreprenor și vicepreședinte al AUR a susținut că seceta de astăzi nu ar fi trebuit să producă consecințe și o țară cu o asemenea rețea hidrografică nu avea voie să nu aibă sistem de irigații funcțional.

„Aceasta nu este secetă, aceasta este consecința guvernărilor PSD și PNL în anii de după 1990. Nu este normal ca o țară cu un sistem hidrografic așa de mare, cu fluviu , lacuri, râuri și pârâuri să nu aibă un sistem de irigații modern și ieftin. Astăzi stăm la mâna lui Dumnezeu.

În Germania atunci când nu plouă fermierii se leagă la sistemul de irigații și folosesc apa ieftină. În România fermierii când nu plouă se roagă la Dumnezeu ca să le dea ploaie, căci statul nu oferă nimic.

Au existat sisteme de irigații și le-au distrus. Partidele au devenit simple rețele de infracționalitate care vând tot, inclusiv au vândut pe români să muncească afară” susține Marius Lulea.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.