ȘTIRI

Mesajul românilor pentru Cătălin Drulă: „Lăsați DNA să cerceteze. Semănați cu PSD PNL care face scut in jurul corupților”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, acuză o hărţuire a primarilor şi viceprimarilor USR, în contextul în care Flavia-Ramona Boghiu, viceprimar al Braşovului, este urmărită penal de DNA pentru abuz în serviciu.

Flavia-Ramona Boghiu, viceprimar al Braşovului, este urmărită penal pentru abuz în serviciu, conform unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Braşov.

Potrivit sursei, în perioada aprilie – august 2021, Flavia Boghiu şi şefa Serviciului Administrarea Patrimoniului şi Urbanism Comercial, Manolache Cristine, ar fi permis, în mod nelegal şi cu titlu gratuit, unei asociaţii să folosească imobilul denumit „Catacombe Braşov”, aflat în proprietatea Primăriei Municipiului Braşov, pentru organizarea unor evenimente.

DNA susţine că prejudiciul produs Primăriei Municipiului Braşov este de 304.010 lei, concomitent cu obţinerea unui folos necuvenit, în acelaşi cuantum, pentru asociaţia respectivă.

Iată ce a scris un român pe pagina de Facebook a liderului USR Cătălin Drulă: „V-am admirat ca ministru și mă așteptam la mișcări bine gândite. In primul rand nu poți să strigi hoții dar sa faci alianță cu Orban, în timpul căruia s-au dat mari tunuri. Cel mai grav este că nu a făcut nicio restructurare a bugetarilor sa nu piardă voturi dar nici investiții și nici nu am trăit mai bine. Asta nu se uita. Apoi, faptul că reacționați virulent când este luat de Dna un usr ist, nu dă bine la cetățeni. Lăsați Dna sa cerceteze pt că oricum nu le schimbați intenția iar cei cercetați trebuie sa înțeleagă că nervozitatea dv publica nu face bine partidului. Semănați cu PSD PNL care face scut in jurul corupților.”

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.