ȘTIRI

Ministrul Apărării din România, Vasile Dîncu, decorat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ținut să își arate aprecierea pentru ajutorul acordat țării sale și a decorat mai mulți oficiali europeni sau din SUA, dar și miniștrii ai Apărării din mai multe țări.

Pe lista celor decorați se află și ministrul Apărării din România, Vasile Dîncu. El a primit Ordinul Prințului Iaroslav cel Înțelept gradul III.

România nu a precizat numărul și tipurile de armament trimise în Ucraina, dar faptul că ministrul Apărării din țara noastră este printre cei decorați, ne arată faptul că România a sprijinit militar Ucraina.

Pe lista celor decorați de către Volodimir Zelenski se mai află președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen sau președintele Consiliului European, Charles Michel. De asemenea, pe listă o regăsim și pe Adina Vălean, comisar european pentru transport.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.