Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
ȘTIRI

Nici pomana electorală nu mai e ce-a fost – Ciolacu a adăugat 5 lei în plus la bonurile de masă: „Este un gest firesc”

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că în şedinţa de Guvern va fi crescută valoarea tichetelor de masă, de la 30 de lei la 35 de lei lunar, începând cu 1 august şi vom ajunge la 40 de lei, pe lună, de la 1 ianuarie 2024. Ce nu ne spune Ciolacu este că inflația este de 10%, iar la alimente prețurile au crescut și cu 40%. Cu noile creșteri de taxe și impozite, cei cinci lei promiși de Marcel sunt apă de ploaie.

”Astăzi creştem valoarea tichetelor de masă, măsură anunţată deja din prima săptămână de guvernare drept prioritate a acestui mandat”, a spus premierul în deschiderea şedinţei Executivului.

”Majorăm această valoare de la 30 de lei la 35 de lei lunar, începând cu 1 august şi vom ajunge la 40 de lei, pe lună, de la 1 ianuarie 2024. Este un gest cât se poate de firesc, ţinând cont de inflaţia din acest an”, a mai spus premierul.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.