ȘTIRI

Nicolae Ciucă îngropat în datorii

Oare Nicolae Ciucă înțelege câte face sistemul pentru el? Unui om normal la cap i-ar fi teamă să vadă câte face un sistem bolnav pentru el. Un om normal la cap nu ar accepta să fie atât de îndatorat. E ca și cum șeful mafiei ar veni și ți-ar face curat în veceu îmbrăcat în pielea goală și cu nas de clovn.

Se fac plângeri penale împotriva tuturor procedurilor prin care un plagiator cu retard verbal cel puțin vizibil e apărat de absolut toate instituțiile statului – inclusiv de instituțiile vizibile și invizibile ale democrației: UDMR, PSD, Președinție, Parlament, rectorii acestei țări, toți sunt de acord ca acest gângav balot de carne să rămână în funcția de premier. Căci despre asta e vorba. USR e inexistent, presa e în proporție de 90% supusă, proastă, complice, dependentă de banii de la partide.

Și totuși, Ciucă va fi hărțuit toată viața cu acest plagiat, până va recunoaște că e hoț, Iohannis va fi și el întrebat mereu, iar noi vom continua să vomităm când îi vom auzi spunând că trebuie să lăsăm instituțiile să-și facă datoria.

Acum, comunitatea Declic a depus o plângere penală după anularea sesizărilor de plagiat în cazul premierului Nicolae Ciucă. Organizația cere verificarea modului în care dosarul a ajuns la judecătorul Marius Iosif, numit anterior în mai multe funcții publice de PNL Iar, ulterior, Iosif s-a pensionat. A fost trecut în rezervă, cum s-ar spune.

E limpede că demersul, atât de necesar, e inutil într-o societate sufocată de Servicii, partide sugătoare de bani, jurnaliști sugători de partide și o Justiție care se leagă singură la ochi, doar ca să nu vadă cine și ce îi mai trage prin bot…

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.