ȘTIRI

Nicolae Ciucă: „Suntem formaţiunea care îi ajută pe cei aflaţi în impas sau la nevoie”

Nicolae Ciucă că PNL este al ”oamenilor activi care doresc să performeze şi să dezvolte comunităţi”, dar şi ”formaţiunea care îi ajută pe cei aflaţi în impas sau la nevoie”.

Iată ce a spus acesta: „Pe de o parte, suntem partidul oamenilor activi care doresc să performeze şi să dezvolte comunităţi. Pe de altă parte, suntem formaţiunea care îi ajută pe cei aflaţi în impas sau la nevoie”

El a arătat că a fost acordat premiul pentru cel mai mare exportator din România, cu capital românesc, companiei Aramis Group Baia Mare, fondată şi condusă de Vladimir Iacob.

Este vorba despre cel mai mare producător de mobilă din ţară, cel mai important angajator din Maramureş şi prima companie din judeţ care a intrat în top 50 exportatori, încă din 2018.

El i-a mulţumit preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan, ”pentru lucrurile bune pe care le face” pentru judeţ, pentru ”cele peste două miliarde de euro aduşi aici prin proiecte vitale pentru comunităţile din Maramureş”.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.