GAZETARIIOPINII

Nicolae Voiculeț: de un an ni se interzice să mai credem în Dumnezeu

Simt…

Simt cum trăim vremuri marcate de ura față de credință. Simt atacurile împotriva identității naționale.

Suntem puțini cei rămași pe metereze și nu ne rămâne de făcut decât să ne apărăm ultima baricadă care ne-a dăruit forța să dăinuim peste veacuri, credința în Dumnezeu!


De la credință pleacă libertatea poporului român, a cărui istorie a fost însângerată de trădători!
Acum noi asta avem de făcut…s-o apărăm!

Suntem loviți din interior de cei care s-au cocoțat la putere de 31 de ani, de cei care atârnă peste suferința unui neam întreg de oameni care nu-și mai găsesc liniștea, pentru că li s-a confiscat libertatea și rostul.

Simt cum trăiesc cea mai neagră perioadă a vieții mele, care e plină de ură împotriva Bisericii Lui Hristos și a românilor.


Simt atacurile violente împotriva identității naționale și blasfemia față de memoria eroilor și martirilor noștri din temnițele comuniste.


Simt oportunismul clasei politice corupte și depășite de realitatea dramatică în care au adus țara.

Simt degradarea morală colectivă impusă prin cultivarea batjocorii față de momente sfinte din istoria acestui neam.


Simt interzicerea actelor de cultură și de participare la pelerinajele sfinților noștri!


Simt mai mult ca oricând că se dorește cu orice preț, distrugerea celulei societății românești creștine, prin dezintegrarea familiei.

De peste un an de zile, nu mai avem voie și ni se interzice de către sistemul de oprimare, să mai credem în Dumnezeu, în propria noastră condiție de român, în valorile și modele naționale, în tradiții și-n tot ceea ce ne asigura sănătatea identitară a poporului nostru.

Vor doar să ne divizeze, să ne despartă și să ne împartă..!

Sub poleiala coclită a falsei democrații și a drepturilor omului inexistente, se operează fără anestezie pe inima unei națiuni îmbolnăvite la ordin, de către chirurgii sistemului care construiesc spitale ambulante din carton și dărâmă Biserica credinței în Bunul nostru Dumnezeu!

Nicolae Voiculeț, artist al poporului român

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.