GAZETARII

Noi nu am luat nici un ban din mita acordată presei și vă spunem adevărul: Românii s-au săturat de acest guvern mincinos

Românii s-au săturat de acest guvern mincinos și duplicitar. Un discurs au pentru popor, un altul pentru interiorul partidului și altceva fac ei în viață. Ni se spune să nu purtăm mască, este clar că nu putem suporta acest stil de viață, așa cum nici ei nu îl suportă, dar nici ei nu poartă mască.

Raed Arafat și Vlad Voiculescu nu stau cu masca pe față în timpul în care se află în guvern. Ei își dau masca jos și stau fără mască, numai când este cineva străin poartă acest accesoriu.

Guvernul PNL și USR au mituit presa din România cu 50 de milioane de euro. Interesant este că nici un procuror nu s-a autosesizat până la acest moment, dar românii din stradă s-au autosesizat. Banii acordați presei au dus la subordonarea acesteia. Importante trusturi relatează negativ despre cei din stradă, pozitiv despre guvern și susțin campaniile ce induc frica.

Redacția noastră nu a luat nici un ban de la guvern și nici nu trebuie să luăm bani din banii românilor.

Românii din stradă cer libertate, cer să stea în aer liber, solicită să nu poarte mască acolo unde nu este nevoie de ea, vor magazine deschise normal pentru ca românii să nu se înghesuie în ele și să se îmbolnăvească.

ProTv, Antenele, B1Tv, adevărul.ro reprezintă doar o mică parte din aparatul de propagandă al unui guvern ilegal și contestat de către români. Ei spun minciuni însă nimeni nu îi mai ascultă și acum sunt megadisperați.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.