GAZETARII

Nu dacă, ci când va invada Putin Ucraina! Ce îl mână pe liderul rus

Rusia va invada cu siguranță Ucraina iar soldații din Ucraina vor depune armele cu foarte mare ușurință.

În ciuda investițiilor făcute de americani în statul vecin poporul ucrainian nu poate trage cu arma în cel rus și vom asista la o situație similară cu cea din Afganistan: armele se vor depune cu rapiditate.

Cetățenii nu au încredere în stat, acesta este un alt motiv pentru care Rusia nu are deloc o misiune grea. Cel mai probabil dacă mâine ar fi referendum majoritatea ucrainienilor ar vota pentru alipirea la Rusia. Aici s-a ajuns după 32 de ani de neajunsuri și crize economice și sociale permanente.

Rusia va invada Ucraina deoarece în viziunea lui Putin și a rușilor acolo se află Rusia. Putin nu are nevoie de bani, probabil este cel mai bogat om de pe pământ din moment ce are probabil cea mai bogată țară din lume.

Atunci ce mai dorește Putin? Preamărire, asta dorește liderul rus, așa cum a adus acasă Crimeea tot așa dorește să aducă în Rusia și Ucraina. Vreți, nu vreți, Putin se visează un Petru cel Mare și nu prea mai are mult timp la dispoziție pentru a rămâne în istorie.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.