GAZETARII

Partidele sistemului pregătesc falimentul Poștei. Vor să delapideze bunurile imobiliare

Angajații de la Poșta Română au ieșit în stradă. Au salarii de doar 1.700 de lei pentru că politicienii fură compania.

Poșta Română este cea mai mare companie deținută de statul român din punct de vedere al numărului mare de angajați și al activelor imobiliare de care dispune.

Această companie reprezintă o mină de AUR deoarece deține proprietăți imobiliare constând în clădiri și în terenuri amplasate în cele mai bune locații din România, în centrul marilor orașe. Aceste bunuri valorează peste un miliard de euro și reprezintă o țintă pentru rețelele infracționale care ar dori să muște din resursele țării noastre.

Interesul față de Poșta Română nu este doar național, mafia internațională este dispusă să pună la bătaie resurse financiare importante pentru a pune mână pe proprietățile imobiliare ale Poștei Române.

Tocmai de aceea numirile politice la vârful instituției au un singur obiectiv principal, un plan bine pus la punct: compania să fie împinsă spre faliment.

Managementul de la companie este premeditat deficitar. Firma este sifonată prin companii de partid iar bani nu mai rămân pentru angajați decât ca să fie plătiți la niște salarii rușinoase.

Angajații au ieșit în stradă dar real nimănui nu îi pasă. PNL și PSD sunt cele două partide care fac jocurile în această companie și nu au de gând să o salveze ci să o vândă.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.