GAZETARII

Partidul unic: Ciuma roșie și cea galbenă se unesc într-o alianță împotriva românilor

George Simion discută despre depunerea unei plângeri penală împotriva liderilor coaliției de guvernare PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Acest demers vine în urma acuzațiilor grave aduse de Simion guvernării actuale, pe care o descrie ca fiind echivalentă cu un grup infracțional organizat, care ar fi preluat controlul statului român în detrimentul principiilor democratice și morale.

Conform lui George Simion, acțiunile întreprinse de coaliția PSD-PNL nu doar că încalcă flagrant Constituția României, dar se și îndepărtează de orice considerent moral, urmărind exclusiv menținerea la putere prin orice mijloace.

Printre aceste mijloace, comasarea alegerilor este citată drept o dovadă incontestabilă a abaterii de la principiile democratice, ceea ce, în viziunea liderului opoziției, transformă actualul regim într-o dictatură orchestrată de Ciolacu și Ciucă.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.