GAZETARII

Pentru că vaccinații tot se îmbolnăvesc, au inventat teoria cu tulpina DELTA. Cât mai ține vrăjeala?

Zeci de miliarde de euro reprezintă țeapa dată la nivel mondial de către industria farma economiilor naționale. Fiecare stat din lume s-a înghesuit să cumpere cantități impresionante de vaccin, chiar s-a stat și la coadă.

În România regimul Cîțu este mai cu moț decât mulți alții: a comandat 120 de milioane de doze, asta deși cele cumpărate deja nu s-au consumat, iar noi suntem doar 20 de milioane, chiar mai puțini dacă scădem pe cei plecați din țară. În realitate această achiziție ciudată făcută sub masca stării de urgență reprezintă o altă țeapă dată românilor dar de care nimeni nu se ca ocupa și tot nimeni nu va răspunde. Aceste vaccinuri trebuie ținute în condiții speciale, la nu știu cât grade și au o valabilitate limitatră: nu poți cumpăra astăzi pentru a te vaccina peste 2 ani.

Cîțu i-a păcălit pe români oferind sume impresionante de bani către presa din România și care repetă minciuna care a dus la distrugerea economiei naționale și mai ales a sectorului HORECA, acolo unde antreprenorii români domină iar străinii au doar o cotă mică din piață. Cîțu a lăsat deschise supermagazinele în plină pandemie deoarece acolo sunt interese străine, dar nu și restaurantele ce ofereau locuri de muncă pentru români și nu pentru produsele importate.

Mulți oameni s-au vaccinat, peste tot pe glob, dar ce să vezi: vaccinul nu a produs prea multe efecte, adică și cei vaccinați se pot îmbolnăvi. Au invenstat falsa teorie că în realitate vaccinul te ajută să faci forme mai puțin grave, dar aceasta este o minciună, deoarece scopul unui vaccin nu este să te îmbolnăvești mai puțin ci ca virusul să fie anihilat imediat cum a intrat în corp. De acest lucru s-ar fi ocupat anticorpii ce s-ar fi dobândit o dată cu vaccinare. Dar ce să vezi, cei vaccinați se pot îmbolnăvi, cei vaccinați pot chiar muri de la coronavirus.

Pentru că vrăjeală cu forme mai puțin grave nu a mai ținut și oamenii au renunțat să mai participe la această mascaradă, s-a trecut la noi teorii, că doar oamenii sunt proști și pe termen scurt mușcă repede din orice li se spune din partea autorităților. Așa că au susținut că pe glob a apărut o tulpină nouă, i-au dat și un nume nou: tulpina delta. Acum coronavirusul nu are doar nume dar are și prenume. Sigur că ceea ce nu poți vedea nici nu poți demonstra, așa că trebuie să acceptăm formal prostiile ce ne sunt spune la televizor. Versiunea delta cică este cea mai rea și vaccinul nu ține cont de ea. Păi atunci de ce să ne mai vaccinăm dacă tulpina delta este imună? Ce urmează? Noi tulpini, noi variante, noi vaccinuri? Vom ajunge să ne facem vaccinuri în fiecare săptămână pentru că așa doresc miliardarii lumii: să devină și mai bogați?

În realitate populația din vest este mai sensibilă la boală și acest lucru se vede tocmai pentru că aceștia au făcut cu sfințenie tot felul de vaccinuri. În acest fel s-a ajuns la nivel mondial să se dezvolte tulpini noi care fac față la acele vaccinuri dar corpul uman nu a mai știu să reacționeze. S-a creat o dependență față de acest stimul și , ca și în cazul antibioticelor, la un moment dat nu mai există efecte. Cei imunizați și-au redus sistemul natural de reacție al organismului și acum el nu știe să reacționeze decât dacă apare o chimicală infectată care să le spună acest lucru. În vest, unde vaccinare s-a făcut cu responsabilitate, oamenii sunt mai rezistenți la aceste boli și sistemul lor imunitar știe să se regleze singur când apare o problemă.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.