Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

PNL caută un nou președinte, Ciucă s-a născut „mort”

CIUCĂ s-a născut mort, nu mai este cale să îl învie politic. Cifrele din sondaje scad în dreptul lui, nu cresc și sunt mult sub cele ale partidului. Acest lucru nu mulțumeștii membrii de partid și grupurile de interese care nu mai au răbdare după eșecul cu Florin Cîțu.

Așa că se fac pregătirile pentru o nouă schimbare, se joacă deja prin filialele PNL pentru un om puternic, din interior, un om respectat.

Lucian Bode ar fi una din opțiunile luate în considerare iar pentru Nicolae Ciucă se poate pregăti un post de europarlamentar, acolo unde veniturile lunare sunt de cel puțin 40.000 de euro(cât un apartament mai mic).

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.