GAZETARII

Președintele Ungariei a primit o „palmă ” de la George Simion

Borna vopsită în culorile Ungariei și cu care s-a pozat președintele Ungariei în vizita făcută prin Ardeal a fost vopsită în tricolorul românesc .

De acest lucru s-a ocupat liderul AUR, George Simion, care a postat și imagini video de la procesul de vopsire la el pe pagină .

Președintele Ungariei a fost prin Ardeal și nu a pierdut ocazia să marcheze politica iredentistă a statului vecin care visează încă la Ungaria Mare.

Ungaria duce o politică agresivă în Ardeal, acolo unde deține supremația economică în fața guvernului de la București.

UDMR nu este deloc străin nici de blocarea marilor proiecte de investiții. Oare nu vă miră că tocmai acolo unde UDMR deține ministere există un blocaj la avizarea lucrărilor de Investiții.

De asemenea Ungaria exportă în România de 6 miliarde de euro și importă de 3 miliarde de euro. Practic statul vecin extrage din România anual aproximativ 1% din PIB-ul țării, adică aproape cât investițiile totale făcute de guvernul de la București din bugetul de stat.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.