Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
ȘTIRI

Primar AUR: „Orașul Amara nu a primit niciun ban de la Guvern. Reabilitarea blocurilor se va face prin fonduri europene”

Deși orașul Amara nu a primit niciun ban la rectificarea bugetară de anul acesta, primarul AUR Alin Sorin Sandu încearcă dezvoltarea și modernizarea orașului prin toate mijloacele. Primarul a anunțat că cererea de finanțare pentru anvelopare blocurilor din oraș au fost aprobate în PNRR.

„Să uităm de faptul că nici anul acesta la rectificarea bugetară Amara nu a primit niciun ban. Am început să ne învățăm de anul trecut, anul acesta mergem în continuare. Guvernul nu a găsit de cuviință să dea și localității Amara. Aproape toate localitățile din județul Ialomița au primit.

Vestea bună este că la începutul anului s-a depus o cerere de finanțare pentru reabilitarea termică a unor clădiri. Mai exact, blocurile de locuințe din această localitate au intrat la finanțare. Asta este o veste foarte, foarte bună. Se face prin Programul Național de Redresare și Rezilineță.

Trebuie să aducem aceste clădiri la o eficiență energetică mai mare decât cea ce există astăzi. Vor fi reabilitate toate acoperișurile și la blocurile din centru.”, a scris primarul AUR Alin Sorin Sandu pe Facebook.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.