GAZETARII

Prin inflație guvernul PSD și PNL taie anual pensiile și salariile românilor. Prețurile s-au dublat, iar ei se fac că nu văd sărăcia

Prin inflație guvernul PSD și PNL taie anual pensiile și salariile românilor. Prețurile s-au dublat, iar ei se fac că nu văd sărăcia.

Prețurile s-au dublat în fiecare an. Ce înseamnă acest lucru? Că în realitate prin inflație românii au pensii și salarii mai mici. Practic guvernările PSD și PNL din ultimii 4 ani au tăiat pensiile și salariile românilor.

Legea cere indexarea cu inflația a pensiilor. PSD și PNL au refuzat să respecte legea și așa am ajuns ca fiecare să câștige mai puțin real deoarece putem cumpăra mai puține lucruri care sunt mai scumpe.

În ultimii 3 ani prețurile s-au dublat. De ce? Deoarece statul cheltuie mulți bani și pentru că românii nu au de unde să plătească ei fac inflație, adică printează bani fără de acoperire.

Statul român reprezintă o gaură neagră. Banii nu ajung în investiții publice, statul duce banii către firmele de partid sau în investiții care nu produc nici un efect decât electoral.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.