GAZETARII

Proiectul de lege al AUR pentru ajutorarea familiilor cu mulți copii respins de coaliția toxică PSD-PNL-USR

Proiectul de lege al Alianței pentru Unirea Românilor privind stimularea natalității și ajutorarea familiilor cu mulți copii a fost respins de către alianța PSD-PNL-USR.

Este vorba de o propunere care oferea ajutor familiilor cu trei sau mai mulți copii. Astfel de prevederi există în toate statele importante precum Germania sau Franța.

Mai multe proiecte depuse de AUR au fost respinse în parlament. Majoritatea actuală PSD-PNL, susținută din umbră de USR, deține 90% din voturile din parlament. Orice proiect de lege bun este respins.

Ajutorul oferit familiilor numeroase era de la cel financiar și până la scutiri de taxe și impozite.

Pentru ca proiectul să treacă era suficient ca parlamentarii PSD să fie de acord, dar nu au fost.

PNL și USR au permanent o poziție progresistă pe subiect: fiecare să se descurce.

Iată despre ce proiect de lege este vorba:

Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal privind unele măsuri fiscale cu scopul redresării demografice prin încurajarea natalităţii prin deduceri personale din venituri salariale.

Detalii despre propunerea AUR se pot regăsi aici:

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=19427

Proiectul a fost susținut de 41 de parlamentari ai AUR. Celelalte partide politice s-au opus, doar mimează binele public.

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid politic parlamentar de esență patriotică. Partidul a reușit în 2020 să facă marea surpriză și să obțină 10% din voturile românilor.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.