OPINII

Protest impresionant la București. Presa cumpărată cu 50 de milioane de euro TACE

Un protest impresionant se desfășoară chiar în aceste momente în București. Aproximativ 20 000 de persoane au cerut politicienilor să lase restaurantele deschise și să nu se permită vaccinarea obligatorie.

Presa cumpărată cu peste 50 de milioane de euro nu a relatat despre eveniment sau a încercat să îl ridiculizeze susținând că doar vreo câteva sute de persoane au participat.

Imaginile însă spun foarte multe: numărul de participanți a fost unul impresionant.

La manifestația au participat în număr mare și parlamentarii AUR și susținătorii acestora. De altfel George Simion își anunțase prezența și susținerea față de protestul organizat de societatea civilă: „noi nu suntem de acord cu vaccinarea obligatorie însă PSD, PNL, USR și UDMR dețin o majoritate covâșitoare și doar presiunea străzii îi poate convinge să nu aprobe legi dictatoriale”.

Va trebui să ne batem pentru fiecare drept și libertăți de care dispunem. Au închis iar restaurantele și școlile, nu mai există deloc predictibilitate. O să ne tot spună că vine valul trei, valul patru, va trebui să ne luptăm pentru libertatea noastră” a declarat unul dintre vorbitorii de pe podiumul organizatorilor.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.