GAZETARII

Protest mare în Piața Victoriei. Românii s-au săturat de prețurile mari

Astăzi se anunță un mare protest în Piața Victoriei din București, la ora 19:00. Românii s-au sătura de prețurile mari, sunt așteptați cât mai mulți oameni care vor să le transmită un mesaj clar președintelui Iohannis și liderilor coaliției de guvernare.

Benzina și motorină urcă rapid spre 10 lei, iar președintele Klaus Iohannis ne spune că ar fi bine să ne obișnuim cu prețurile mari. Premierul Nicolae Ciucă a promis că va oferi 50 de bani compensare la fiecare litru de benzină sau motorină. Suma este ridicol de mică, adică reprezintă o ofensă, o bătaie de joc la adresa românilor.

Prețurile sunt mari deoarece România importă motorină și benzină de 4 miliarde de euro. Astăzi industria petrolieră românească a fost distrusă, ce a mai rămas a fost vândut străinilor. Austriecii și rușii dețin cele mai importante resurse ale României. După 1990 partidele politice, adică PSD și PNL, au transformat țara într-o colonie.

Protestul din această seară este un protest al românilor nemulțumiți de prețurile mari.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.