GAZETARII

PSD și PNL susțin evaziunea fiscală: 61 de miliarde de lei se pierd

PSD și PNL susțin evaziunea fiscală: 61 de miliarde de lei se pierd în fiecare an. Poate vă întrebați ce am fi putut face cu o asemenea sumă și vă oferim tot noi răspunsul: aproximativ 2.000 de kilometri de autostradă… Așa e că nu vă vine să credeți?

O companie normală din România, care nu are relații cu partidele și politicienii români, nu are absolut nici o șansă să nu își plătească TVA-ul sau alte taxe.

Se depun bilanțuri contabile în fiecare lună iar firmele dacă nu au plătit vor avea conturile blocate și banii de extrag automat de către stat.

Cu toate acestea evaziunea în colectarea de TVA este de 61 de miliarde de lei în fiecare an.

Se întîmplă acest lucru deoarece unele firmele fără angajați sunt construite special pentru o așa schemă de fraudare a bugetului de stat. Banii nu se fac prin muncă ci investind în partidele politice și supunând poporul român.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.