GAZETARII

PSD și PNL: un pensionar de Lux va primi peste 8.000 de lei suplimentar la pensie

România este plină de pensii speciale, pensii de lux sau pensii nesimțite, fiecare le poate spune oricum.

Acestea nu sunt pensii corecte ci o mită acordată de PSD și PNL unor categorii speciale de bugetari cu un singur scop: să stăpânească statul și aceste categorii să nu reacționeze.

Ar trebui să primească pensii speciale cei care lucrează în structurile de forță și care se pensionează timpuriu, atât de timpuriu că unii abia încep munca la acea vârstă.

Cel mai nesimțit pensionar de lux acumulează mai multe pensii speciale și ajunge să ridice lunar cât o companie importantă profit lunar: peste 80.000 de lei. Acest pensionar va primi cadou de la PNL și PSD încă 8.000 de lei, adică o creștere de peste 10%, în timp de aproape un milion de pensionari trăiesc cu 1.000 de lei pe lună.

Pentru a face rost de acești bani PSD a propus supraimpozitarea micilor companii românești. Acestea vor plăti mai multe taxe pentru ca pensionarii din politică să aibă pensii mai mari. Sunt vremuri grele și companiile cu greu rezistă.

Pensiile speciale privează bugetul de stat de bani pentru investiții. Practic din acești bani se pot construi anual cel puțin 10 spitale județene. În acest timp românii mor cu zile în spitale.

Există peste 10.000 de pensii speciale. Românii nu sunt de acord cu ele, dar asta nu contează pentru politicieni. Beneficiarii au lucrat în structurile de forță, justiție sau au fost politicieni. Pentru acest lucru ei merită această medalie.

Situația este identică cu cea a revoluționarilor de lux. Tot PSD a susținut această mizerie și astfel au apărut zeci de mii de mari luptători pe care nimeni nu i-a văzut.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.