GAZETARIIOPINII

PSD și tragi apa. Marcel Ciolacu despre războiul din Ucraina: o oportunitate. Nu au milă

Liderul PSD de moment, Marcel Ciolacu, a venit cu o declarație halucinantă: războiul din Ucraina reprezintă o oportunitate.

Haita care a delapidat România a mușcat din momeală. Ce știe cel mai bine să facă politicianul român: să delapideze statul, banii românilor.

Zelinski a mirosit acest lucru și le-a dat pe la nas momeala: reconstrucția Ucrainei. Sigur că nu vor primi nimic românii deoarece în Ucraina mai sunt și patrioți. Ucrainienii au firmele lor cu care să își reconstruiască țara.

După ce au terminat România, au simțit miros de sânge proaspăt și s-au grăbit să facă marele anunț: venim.

Iată ce a declarat Marcel Ciolacu atunci când ucrainienii erau uciși: războiul este o oportunitate.

Reconstrucția Ucrainei este o oportunitate pentru transformarea României într-un hub regional, furnizor de securitate și dezvoltare în proximitatea Mării Negre.

Trebuie să ne implicăm în reconstrucția Ucrainei – un proiect finanțat de Europa, SUA, Canada și alte mari state ale lumii, în care România să își asume cu determinare rolul de lider regional!

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.