ȘTIRI

Radu Herjeu, după ce CTP a fost zburat de la Digi: Când ești într-o echipă, nu te pipi public pe coechipieri, nici dacă ești crucișător!

Fost membru CNA, Radu Herjeu a reacționat în scandalul demiterii gazetarului Cristian Tudor Popescu de la postul de televiziune Digi 24.

Herjeu spune că, atunci când ești într-o echipă, „nu te pipi public pe coechipieri”, făcând aluzie la faptul că CTP și-a criticat colegii de echipă după gafa din emisiunea lui Cosmin Prelipceanu.

„Eu, cu educația și caracterul din dotare, știu așa: când ești într-o echipă, nu te pipi public pe coechipieri, nici dacă ești crucișător!

Îți pute ce e în jur, nicio problemă, îți dai demisia și apoi poți să-ți pui deștele la nas ostentativ cât vrei!
(context: CTP a fost dat afară de la Digi, cel mai probabil pentru că a criticat la emisiunea lui postul și colegii)”, spune Herjeu, într-o postare pe Facebook.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.