ȘTIRI

Rareş Bogdan, despre remanieri: ‘Aşa cum îl cunosc pe Nicolae Ciucă, le va face, nu va sta la discuţii’

Prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, la Realitatea PLUS, despre remanieri, că acestea nu se discută, se fac şi sunt apanajul exclusiv al premierului României, potrivit News.ro.

El s-a declarat absolut convins că Nicolae Ciucă le va face, nu va sta la discuţii, dar a precizat că şeful Executivului va discuta înainte în coaliţie şi îşi va exprima nemulţumirile.

Până la această oră, nu şi-a exprimat nemulţumirile nici cu privire la domnul Vasile Dîncu, nici cu privire la altcineva, a mai spus europarlamentarul liberal.

”Remanierile nu se discută, se fac, şi acestea le face, sunt apanajul exclusiv al premierului României. Când premierul consideră că trebuie să facă remanieri, sunt absolut convins, aşa cum îl cunosc pe Nicolae Ciucă, că le va face, nu va sta la discuţii”, a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că, pentru a nu se ajunge la tensiuni, cum au fost cele între PNL şi USR, în vara anului trecut, este absolut convins că Nicolae Ciucă, cu experienţa managerială pe care o are, le va discuta înainte în coaliţie şi îşi va exprima nemulţumirile.

”Până la această oră, nu şi-a exprimat nemulţumirile nici cu privire la domnul Vasile Dîncu, nici cu privire la altcineva”, a mai arătat Rareş Bogdan.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la sediul partidului, că nu exclude varianta remanierilor, dar că atributul acestei decizii este la premier. El a menţionat că, dacă era el premier, colegii săi deja îi săreau în cap, să facă anumite remanieri şi a mai arătat că nu crede că prim-ministrul Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stea de vorbă.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.