ȘTIRI

Rareș Bogdan intră în horă: „Am 15 ani de televiziune, am vorbele la mine. Ciolacu să înceteze să mai atace partenerii de guvernare”

Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că a intrat în vizorul PSD, iar cea mai bună apărare este atacul. Prim-vicepreședintele PNL l-a atacat dur pe Marcel Ciolacu, despre care a spus că trebuie să înceteze să mai atace partenerii de guvernare.

”Să înceteze cu atacurile că ne vor aduce și pe noi la exasperare, ne vom pierde răbdarea. Liviu Dragnea era mult mai șmecher decât Marcel Ciolacu. Noi ne dorim să continuăm o guvernare stabilă pentru România, dar nu ne vom lăsa călcați în picioare și umiliți.

Coaliția va continua dar va fi într-un continuu ”hâr-mâr” și nu va face bine României, noi nu am atacat partenerii de guvernare.

Să înceteze să ne mai atace. Eu am 15 ani de televiziune, am vorbele la mine, dacă mă apuc să vorbesc despre el (Marcel Ciolacu, n.red.) trebuie să-și mai ia trei firme de consultanță”, a mai declarat Rareș Bogdan

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.