ȘTIRI

Rareș Bogdan ne roagă să nu mai fim săraci – Europarlamentarul a mers la piață purtând un ceas de lux în valoare de 30.000 de euro

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a fost surprins, în timpul unei vizite la o piață în Șimleu Silvaniei, purtând un ceas de lux în valoare de 30.000 de euro.

Bogdan a făcut vizita alături de premierul Nicolae Ciucă și de alți doi lideri liberali, Lucian Bode și Daniel Buda. Scopul vizitei a fost inaugurarea unei noi piețe agroalimentare în orașul din județul Sălaj.

În imaginile publicate de jurnaliștii de la Monitorul de Cluj, Bogdan apare îmbrăcat într-un costum elegant și cu un ceas Rolex Yacht-Master 40 la mână, care costă nu mai puțin de de 150.000 de lei (30.000€).

Conform ultimei declarații de avere, Rareș Bogdan deține o colecție de ceasuri în valoare de 200 de mii de euro, dar și bijuterii, tablouri și argintărie în valoare totală de 500 de mii de euro.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.