ȘTIRI

Război în media – Dan Negru, despre DIGI: „Știrile sunt mincinoase, fake-news. Fair-Play-ul e o opțiune!”

Iată ce a scris prezentatorul Dan Negru pe Facebook:

Despre Esca nu se vorbește la Antene, despre Negru nu se vorbește la Pro și tot așa. Ceilalți sunt dușmani. În orice breaslă românească e așa ! În lumea civilizată a televiziunii e altfel! Festivalul SanRemo pe RAI, a fost prezentat de Bonolis si Maria di Filippi de la o tv concurentă, Mediaset.

La americani, de Crăciun, Jimmy Fallon de la NBC, Colbert de la CBS si Kimmel de la ABC au proiecte împreună.

Noi avem dușmani, nu adversari !

Zilele trecute am prezentat „Marea Dictare” la Iași și câțiva colegi de la ProTv m-au sunat spunăndu-mi:”Negrule,te-am auzit la Pro”Când au dat știrea, ProTv mi-a lăsat doar vocea dictând, fără vreo imagine cu mine deși eu dictam .

Dar eu eram „dușmanul” de la altă tv !

Ăștia suntem ! Am colegi care vreo 20 de ani m-au tot lăudat ca fiind „regele audientelor” apoi,după ce n-am mai fost colegi,au început să mă bălăcărescă 

Fair-Play-ul e opțiune !

Spun astea sperând că cei de la Digi vor nega știrile astea care au împânzit online-ul cu sigla lor! Știrile sunt mincinoase, fake-news, dar sigla e a lor! Fair-Play-ul e o opțiune !

Semnează: Negru, „dușmanul” de la KanalD„, scrie Dan Negru pe Facebook.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.