GAZETARII

Românii Nasc pe Stradă, Închid Afaceri și Fug din Țară ca PSD să Poată Fura

O imagine dură, dar trist de reală, se desenează în România zilelor noastre. Românii sunt nevoiți să închidă afaceri, să nască pe străzi și să își părăsească țara pe fondul unei guvernări PSD+PNL, corupte și ineficiente.

Situația economică a țării este una precară, cu multe mici afaceri care falimentează și antreprenori ce sunt nevoiți să își închidă porțile.

Această reacție la creșterea taxelor și a reglementărilor impuse de guvernarea PSD, care împovărează mediul de afaceri îi va termina pe mulți români să fugă din țară

În același timp, sistemul de sănătate pare a fi subfinanțat și incapabil să răspundă nevoilor populației.

Imaginile cu femei care nasc pe stradă din lipsa unor facilități medicale adecvate sunt doar un simptom al unei crize mai largi care afectează acest sector vital.

În pofida promisiunilor făcute de PSD și PNL, de 33 de ani sistemul de sănătate rămâne subfinanțat, cu resurse insuficiente și personal subplatit.

Un lucru e cert PSD-iștii sunt disperați și vor face tot posibilul să se mențină la putere, chiar și în detrimentul bunăstării cetățenilor săi.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.