GAZETARII

România. Trei din zece copii trăiesc în sărăcie

România lucrului bine făcut, România Educată, România Verde… dar mai bine spus: România unei mari minciuni.

KLAUS IOHANNIS este un președinte care îi detestă pe români. Acest sentiment este emanat din toate glandele stăpânului Iohannis. Klaus Iohannis a fost un impostor toată viața lui și tocmai de aceea a tras numai pentru el, nu i-a păsat niciodata de ceilalți.

Klaus Iohannis este un președinte ipocrit care și-a clădit averea colosală pe suferința și țepele primite de către alți români.

În secolul XXI, într-o țară cu multă apă, cu multe păduri, cu pământ agricol cât să hrănească un continent, cu petrol, gaze și acces la Marea Neagră, jumătate dintre români sunt alungați din țară și cealaltă jumătate trăiește în sărăcie .

Trei din patru copii ai țării sunt săraci, nu au ce pune în gură în fiecare zi. În timp ce primarii cer favoruri sexuale ca să facă angajări copiii din satele României nu au haine cu care să se îmbrace .

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.