ȘTIRI

S-a rupt lanțul de iubire – Cosette Chichirău susține că „Drulă ne-a promis ranga și a venit cu penseta”

Deputata Cosette Chichirău a demisionat din USR, iar acum a anunțat că-și va crea propriul partid pentru a ”reaprinde spiritul revoluționar”. Chichirău susține că actualul lider Cătălin Drulă a promis partidului că ”va veni cu ranga și a venit cu penseta”.

Iată ce a spus aceasta: „Eu am crezut în Drulă, am crezut în omul care ieșit cu ranga să facă revoluție în România. Cineva trebuie să ia ranga aia de pe unde s-a pierdut și trebuie să reia lupta. Nu poți să te lupți cu un sistem mafiot în care ambele partide PSD și PNL sunt la putere. Domnul Drulă ne-a promis ranga și a venit cu penseta.”

Noi ar fi trebuit să creștem mai mult în sondaje (…) USR nu a crescut, în timp ce AUR a crescut foarte mult.

Eu am ieșit din USR pentru a revigora acel spirit revoluționar. Eu nu am ieșit ca să pot candida la Iași, am ieșit pentru că vreau să fac un partid care să se lupte din nou cu sistemul.”, a spus Cosette Chichirău.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.