ȘTIRI

Salariile demnitarilor vor crește – Marcel Ciolacu se scuză: „Fără asta, nu trecea legea!”

Marcel Ciolacu promite că parlamentarii vor face un efort și vor renunța la un moment dat la această creștere. Salariile demnitarilor vor crește. Este decizia luată ieri în Parlamentul, odată cu votul pe Legea 153 care prevede majorări de salarii pentru o parte din bugetari.

„Este o corectură, am chemat azi dimineață liderul de grup de la PNL și liderul de comisie. Toți parlamentarii sunt prinși pe listă. Dacă legea va trece, se va proroga termenul de aplicare pentru parlamentari.

Altfel, legea ar fi fost neconstituțională. Ea nu mai putea fi aplicată, vorbim de Legea 153, pentru toată lumea. Azi, din coaliție, vom ieși cu o decizie că demnitarii nu trebuie să aibă salarii mai mari. E o lege pe care trebuie să o respectăm cu toții. Eu cred că noi, demnitarii, trebuie să facem un efort, să strângem cureaua. Restul sunt legi, se trece printr-o situație dificilă pentru toată lumea”, a declarat Marcel Ciolacu.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.