ȘTIRI

Salariul colosal al președintelui României: 10 salariați ai trăi foarte bine cu acestă sumă imensă

Salariul colosal al președintelui României: 10 salariați ai trăi foarte bine cu acestă sumă imensă.

Președintele țării a luat în anul 2020 un salariu lunar net care depășește suma de 14.000 de lei.

Peste 1.000.000 de români au doar pensia minimă, adică mai puțin de 1.000 de lei în fiecare lună. Solidaritate spunem și noi să fie, dar ca președintele țării să câștige cât 15 pensii minime ni se pare cam lipsit de bun simț.

De asemenea salariul minim în România este mai mic de 1.600 de lei. Asta înseamnă că președintele țării ia lunar acasă aproape 15 salarii minime.

Românii sunt umiliți în fiecare zi, în fiecare lună. Țara este în mizeria iar președintele nu își face treaba.

Cu toate acestea președintele țării încasează un salariul colosal de mare. Ca să fie nesimțirea maximă el mai primește bani pentru cazare, masă, transport, haine, secretare, șoferi cabiner și multe altele… În fiecare an președintele primește real câteva sute de milioane de euro. Ce face președintele cu așa sume impresioanante: absolut nimic, românii plătesc degeaba pentru ca unul numit Klaus Iohannis să trăiască în lux.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.