Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

Sărăcie profundă: 84% dintre români sunt afectați. George Simion: De ce mai votați PSD și PNL?

Statistica arată că România se îndreaptă într-o direcție greșită. Din cauza guvernării dezastruoase, 84% dintre românii sunt în pragul sărăciei, iar situația se va înrăutăți, având în vedere inflația și creșterile de prețuri ce vor urma în lunile următoare. George Simion, liderul AUR, le-a adresat o întrebare importantă românilor care se află în această situație: De ce mai votați PSD și PNL?

„Rata sărăciei a ajuns la 84% din populație. Dacă sunteți din acești români, de ce mai votați PSD și anexa liberală?” se întreabă președintele AUR.

Peste 1 milion de pensionari din România au venituri lunare mai mici de 1.000 de lei. În acest timp avem peste 200.000 de beneficiari ai pensiilor speciale, statul român cheltuind anual 2,5 miliarde de euro numai pe acestea.

De asemenea un sfert dintre lucrătorii din România au salariul mai mic de 350 de euro. Suma nu este o minciună, o declarație în fals, majoritatea celor care nu locuiesc în orașele mari au venituri mici, la jumătate față de coșul zilnic.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.